HUS- OCH HEMLIGHETER

VARDAGSLYX FÖR DET LILLA HUSHÅLLET

Fet på diet

Kategori: Allmänt

Jag har blitt lite fläskig på sistone så ingen mer potatispizza här inte! Istället har jag lyxat loss på en hemgjord LCHF-calzone. Här kommer beskrivning på läckerheten, den var en sann njutning att nula i sig!

1. Lägg ett lager skinka på en tallrik.

2. Lägg på ost.

3. Krydda efter behag. Jag tog salt och peppar, tyvärr hade oreganon gått och gömt sig. Jävla oregano!

4. Micra tills gyllenbrun eller liknande. Jag tog ut min när det lät som något sprängdes därinne, tror det kan vara en bra tumregel att förhålla sig till när man lagar mat.

Ta-ta! Jäkla fin pizza asså, en fröjd för såväl gom som öga. 

Lagar mat helt själv!

Kategori: Allmänt

Trots tappra försök och tydliga instruktioner från coachen ville det sig inte. Som tur var tillredde han det dagen efter istället, sicken redig karl! 

 

Mina kontor

Kategori: Allmänt

Här är ett par bilder från mina arbetsplatser de senaste åren. Jag finner det alltid mycket lättare att hitta saker om allt ligger överst. Mina manliga kollegor som inte multitaskar överhuvudtaget har nästan tomt på sina skrivbord. Jag tror att det är för att de gör väldigt lite. 

 
 

Fotvård

Kategori: Allmänt

Huden blir som ny och alldeles babylik om man river loss de översta 2-3 lagren. Nu när det våras tycker i alla fall jag att det ser trevligare ut om man har välvårdade fötter i öppna skor och sandaler.