HUS- OCH HEMLIGHETER

VARDAGSLYX FÖR DET LILLA HUSHÅLLET

Festive Friday

Kategori: Allmänt


Pizza deluxico. 

Trevlig bjudbuffé

Kategori: Allmänt

Jo, ibland får man ju finfrämmat och då vill man kanske bjuda på något gott. Jag brukar slita upp en påse nötter och distribuera på ett för alla åtkomligt sätt över soffbordet. Ingen ska ju behöva bli utan. 


Klippta ölkorvar är också hemskt gott. 

Falu Black & White

Kategori: Allmänt

Ja jädras, en kvinnas jobb blir liksom aldrig klart. Först jobba och vara urkompetent businesskvinna hela dagen och sedan mästerkock på kvällen. Ett vardagslyxigt middagstips att ta till är Falu Black & White som jag unnade mig idag. Man ensideshalstrar helt enkelt den lilla godbiten på hög värme för att uppnå den effektfulla färgsättningen. 


Serveras med en 1,5-liters pava av den finaste tomatsås, "Unlimited Edition" heter min. Låter ju inte jätteexklusivt men smakar som en dröm. 

Gardinarrangemang

Kategori: Allmänt

Ja det kanske inte ser ut exakt som i Residence, men är man lite trångbodd är det helt ok att knövla ner gardinen bakom grammofonanläggningen. 


Det döljer sladdhärvor på ett effektivt sätt utan att det ser ut som man har ansträngt sig för mycket. Lite bohemiskt och avslappnat sådär. 

Växtligheter

Kategori: Allmänt

Ibland tar det sig bara inte. Och det är helt ok. 
 




Nackdelen är att mojitosarna inte blir så goda när myntan ser ut så här. Inte peston heller. 

Inredningstips: Vapen

Kategori: Allmänt

Tänkte tipsa lite om hur man med enkla medel kan skapa en personlig inredningsstil. 





De flesta av oss har ju lite vapen som ligger och skräpar hemma. Lyft fram dom i inredningen för en personlig touch! Det bryter även av om man har råkat få en alltför gullig/larvig atmosfär i inredningen. Och så ramlar de inte ner som den förbannade washitejpen heller, de är på alla sätt bättre pyntigheter. 

Täppan

Kategori: Allmänt

Efter en lång arbetsdag i grått kontorslandskap är det härligt att koppla av på uteplatsen då vädret tillåter. Vilket det inte gör eftersom det är Sverige. Ser trevligt ut inifrån dock, kan användas som statussymbol om inte annat. 



Down-shiftar med äppelgrenar i nacken ibland ändå, har man regnrock med huva kan man stå ut i flera minuter. 

Trendigheter: Washitejp

Kategori: Allmänt

Fick nys om den här superhippa trendgrejen som är otroligt användbar för att skapa en personlig stil i fräcka collage. Och det må jag säga stämmer. 


Det var fint i fem minuter. Sen ramlade det ner. Jättemånga gånger. 

Det går ju för fan inte. Satan. 

Frukost

Kategori: Allmänt

På helgen vill man ju gärna unna sig en riktig brakfrulle med extra allt. 


Glad ko nu asså. 

Working girl

Kategori: Allmänt

Ett välutrustat hemmakontor är en nödvändiget för oss kvinnor i karriären skulle jag säga. Om jag inte fick leta efter viktiga papper även på fritiden vet jag inte vad jag skulle ta mig till. 

Fredagsmys

Kategori: Allmänt

Efter ett redigt dagsverke.