HUS- OCH HEMLIGHETER

VARDAGSLYX FÖR DET LILLA HUSHÅLLET

Rött å gött

Kategori: Allmänt

Festlig välmatchad frulle idag asså! Såndära isländsk yoghurt för extra hipphet. 

Själv är jag inte lika välmatchad då jag har slarvat bort min ena kavaj, hallååå lilla jacka var är du??! Så himla konstigt när saker bara försvinner helt utan anledning. 

Finfrulle på en torsdag

Kategori: Allmänt

Vardagslyx i ett litet nötskal när man har varit så välstyrd att man laddat upp med en BigMac i kylen! Gnam gnam. Värsta hälsokosten med frön och allt också. Frullen är ju faktiskt dagens viktigaste mål och en 1200-kaloriers energiboost innan jubb kan vara välbehövligt när man närmar sig slutet av en hård vecka. 

Lattjolajbanlåda

Kategori: Allmänt

Det har ynglats av i vår familj (jag har blivit skomor* - gratis till mig!) och självklart ska lillkotten ha nåt skoj att lajja med. Den här 'old school'-mobilen (inte telefon alltså, även om det också är en populär bebisleksak idag) kommer från Ikea och rymmer 16 skojsigheter. Vår kotte fick tyvärr inga bihang men det kanske kommer i framtiden om den uppför sig. Det behändiga med Ikea är att alla delar är kompatibla, passformen mellan kökslampan och knoddmobilen är verkligen en fröjd för ögat.

Den blåa tygpulkan är tydligen ett förvaringskärl för själva knodden - man lär sig grejer varje dag asså!

*Eftersom jag inte kommer att ge lillkorvus någon religiös vägledning att tala om men däremot en uppsjö flådiga dojor (mestadels Dr Martens) så har vi gemensamt beslutat att min titel ska vara skomor och inte gudmor.

Hux Flux med far

Kategori: Allmänt

Min praktiska ådra har jag ärvt efter min far. Se här bara hur fiffigt han har placerat Fluxen vid tallrikarna för att komma ihåg att gurgla sig efter varje mål. Det är ju även inne nu att gömma osnygga förpackningar för ett "stilrent" intryck så man får nog tillstå att pappsen är något av ett modeorakel.

Min mors kryddträdgård

Kategori: Allmänt

Korven landar inte långt från brödet som man brukar säga, och det visade sig vara helt sant. Här är min ömma moders salladsplantage.

Fem tar slut

Kategori: Allmänt

Asså hur kan alla fem bli tvärtomma på exakt samma dag? Jäkla skumt må jag säga. 

Butler gone missing!

Kategori: Allmänt

Butlern har varit bortrest ett tag så jag har fått städa själv, fy fan asså vad okul. Har därför varit för deprimerad för att blögga. 

Men det gick ganska bra att klara sig själv trots allt, man får liksom freestyla och gissa.